|
Avtor |
Sporočilo |
lea199
Število prispevkov : 4775
Registration date : 27/04/2008
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Pet Maj 14, 2010 12:02 am |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu katerega sem včasih občudovala
|
|
|
|
maja
Število prispevkov : 927
Registration date : 04/01/2010
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Pet Maj 14, 2010 12:22 am |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu katerega sem včasih občudovala na skrivaj
|
|
|
|
lea199
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Pet Maj 14, 2010 10:13 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala
|
|
|
|
maja
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Sob Maj 15, 2010 12:27 am |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala da pogleda
|
|
|
|
Mojca
Moderator
Število prispevkov : 2015
Registration date : 25/03/2008
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Tor Maj 18, 2010 3:12 pm |
|
|
---- Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala da pogleda proti
_________________ ~ Rikine Besede ~
|
|
|
|
Marcelina
Število prispevkov : 4619
Kraj : Zagorje ob Savi
Registration date : 07/04/2008
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Tor Maj 18, 2010 5:06 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala da pogleda proti meni
|
|
|
|
Mojca
Moderator
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Tor Maj 18, 2010 5:35 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala da pogleda proti meni. Pred
|
|
|
|
lea199
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Tor Maj 18, 2010 9:26 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala da pogleda proti meni. Pred mano je
|
|
|
|
Mojca
Moderator
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Sre Maj 19, 2010 4:11 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal
|
|
|
|
maja
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Sre Maj 19, 2010 7:04 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški
|
|
|
|
Mojca
Moderator
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Sre Maj 19, 2010 11:04 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim
|
|
|
|
Marcelina
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Čet Maj 20, 2010 7:42 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom.
|
|
|
|
lea199
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Čet Maj 20, 2010 9:42 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako
|
|
|
|
Mojca
Moderator
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Sob Maj 22, 2010 9:38 am |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno
|
|
|
|
Marcelina
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Sob Maj 22, 2010 10:19 am |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično.
|
|
|
|
Mojca
Moderator
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Sob Maj 22, 2010 10:24 am |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. Mislim, da sem
|
|
|
|
lea199
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Ned Maj 23, 2010 9:53 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. Mislim, da sem: "Oh ko bi pogledal
|
|
|
|
maja
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Tor Maj 25, 2010 1:22 am |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. Mislim, da sem: "Oh ko bi pogledal v mojo
|
|
|
|
maja
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Pet Jun 04, 2010 11:38 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. Mislim, da sem: "Oh ko bi pogledal v mojo smer
|
|
|
|
Mojca
Moderator
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Pon Jun 07, 2010 11:40 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. Mislim, da sem: "Oh ko bi pogledal v mojo smer," sem pomislila in
|
|
|
|
maja
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Sre Jun 09, 2010 11:43 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. Mislim, da sem: "Oh ko bi pogledal v mojo smer," sem pomislila in vstrepetala
|
|
|
|
lea199
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Pon Jul 19, 2010 10:18 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. "Oh ko bi pogledal v mojo smer," sem pomislila in vstrepetala. Tisti trenutek so me oplazile črne oči,
|
|
|
|
maja
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Pon Jul 19, 2010 11:01 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. "Oh ko bi pogledal v mojo smer," sem pomislila in vstrepetala. Tisti trenutek so me oplazile črne oči, zažarele so
|
|
|
|
lea199
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Tor Jul 20, 2010 12:17 am |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. "Oh ko bi pogledal v mojo smer," sem pomislila in vstrepetala. Tisti trenutek so me oplazile črne oči, zažarele so v vsej toplini
|
|
|
|
maja
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... Tor Jul 20, 2010 11:56 pm |
|
|
Pogledala sem proti njemu. Zasanjano sem strmela v njegovo izklesano telo. Iskala sem nekaj, kar bi potrdilo moja razmišljanja. Nikjer ni bilo sledi o tistem drobnem fantu, katerega sem včasih občudovala na skrivaj in upala, da pogleda proti meni. Pred mano je stal moški, s prekrasnim nasmehom. Deloval mi je tako skrivnostno, romantično. "Oh ko bi pogledal v mojo smer," sem pomislila in vstrepetala. Tisti trenutek so me oplazile črne oči, zažarele so v vsej toplini in spoznanju _
|
|
|
|
Sponsored content
|
Naslov sporočila: Re: Igrajmo se zgodbo ... |
|
|
|
|
|